Rutas, mapas, coches, restaurantes, noticias motor, el tiempo, hogar y mas en repsol.com

Repsol

Logo Repsol

Ruta

Soc a: Inici > Canal d'ocupació

Benvingut a Repsol

Som una empresa energètica global amb un equip divers de 24.000 persones. Tenim un projecte sòlid de creixement impulsat pel nostre actiu més important: les persones.

Repsol desenvolupa les seves activitats en l'exploració i producció d'hidrocarburs amb la tenologia més alta del sector, a més té les millors refineries d'Europa i és líder en la distribució de productes energètics. Tot això, al costat dels millors professionals que al voltant de 39 països a tot el món, qui amb la seva experiència, actitud i capacitats, contribueixen al creixement conjunt de la companyia i l'equip Repsol.

Destacados

La nostra gent

Nuestra gente

Un equip de més de 24.000 persones de 80 nacionalitats, amb presència a 39 països i més de 600 persones amb capacitats diferents fan de la nostra gent, un equip divers, professional i compromès.

Treballar a Repsol

Trabajar en Repsol

Una filosofia de treball basada en els nostres valors, l'eficiència i la responsabilitat, que té com a resultat un bon clima laboral i un alt orgull de pertinença.

Contacteu amb nosaltres

C/ Méndez Álvaro, 44
Telèfons: (34) 91 75 38 100 / (34) 91 75 38 000
28045 Madrid (Espanya)

erecruiting@repsol.com

          

Nota informativa: Traducció de l'original en castellà. En cas de qualsevol discrepància, prevaldrà la versió en castellà.

Nota informativa: Els PDF estan disponibles només en castellà.